Mobile menu
Profile
RoMarketing

Suntem o companie cu capital integral românesc şi cu o experienţă dobândită pe parcursul a două decenii de activitate pe piaţa românească. Începând cu anul 1995, RoMarketing desfăşoară activităţi de dezvoltare a resurselor umane din companii naționale, multinaţionale, întreprinderi mici şi mijlocii. 

Oferim servicii de consultanță, coaching, training, evaluare,recrutare și teambuilding. 

Fiecare client are nevoi specifice, aşteptări proprii şi doreşte să obţină rezultate concrete în urma programelor oferite și personalizate iar noi ţinem cont  de toate aceste aspecte în propunerile pe care le concepem.  Dezvoltăm parteneriate pe termen lung cu colaboratorii și clienții noștrii,  având ca bază de relaționare principiul cunoașterii și a respectului reciproc. 

Suntem o echipă formată din specialiști a căror experiență și pregătire variată permit aprobarea și îndeplinirea obiectivelor agreate cu clienții. 

În RoMarketing, dezvoltarea resurselor umane este sinonimă cu ştiinţa clădirii unei echipe performante. Pentru că echipa cu cei mai buni jucători câştigă.

Romarketing este acreditată de MMSS Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru servicii de informare şi consiliere şi servicii de mediere a muncii pe piaţa internă.