Mobile menu
Profile
IT & Software
Brașov
Ria Solutions Group

Cu o experiență în domeniul IT&C de mai bine de 10 ani, RIA Solutions Group a fost fondată pentru a oferi o opțiune mai bună în dezvoltarea de servicii software, outsourcing și parteneriate externalizate în acest domeniu.

 

Un parteneriat cu RIA Solutions Group este recunoscut de către partenerii și clienții noștri și este reprezentat de toate atributele necesare succesului: expertiza tehnică, procese mature, orientarea spre client și ușurința în comunicare și colaborare. Noi facem acest lucru prin angajarea celor mai buni oameni și angajarea la cele mai înalte standarde de excelență. Scopul nostru este acela de a fi diferiti și mai buni decat competitorii nostri.

 

Împreună cu clienții noștri construim soluții software personalizate sau custom. Aceste soluții sunt diverse în forma și funcția lor, precum și în industriile în care sunt utilizate. Ceea ce este comun pentru toți clientii RIA Solutions Group, este valoarea de business pe care aceste aplicații, construite cu ajutorul personalului nostru, o aduc.

 

Soluțiile noastre se regăsesc cel mai adesea în următoarele categorii:

 

·         Aplicații Web

·         Aplicații Desktop

·         Aplicații Mobile

·         Data și Big Data

·         Raportare, Analytics și Business Intelligence

·         Testare Software

 

Având sediul central in Winston-Salem, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, 3 centre de dezvoltare software în Cluj-Napoca și Brașov, România, precum și parteneriate în Ucraina și Bulgaria, RIA Solutions Group însumeaza un număr de 90+ personal calificat, printre care specialiști în dezvoltare de software în tehnologii precum Microsoft si Open Source, Software Testeri, Manageri și Sefi de Proiecte, o echipă completă de suport în HR, Marketing și Administrație, precum și personal de business experimentat, matur și profesionist în domeniul IT.

 

 

Diferiti și mai buni

 

Lumea este plină de furnizori de servicii care fac promisiuni supradimensionate la prețuri minuscule. De prea multe ori, colaborările se luptă sau nu reușesc să se ridice la nivelul așteptărilor și rentabilitatea reală a investiției nu este realizată. La RIA Solutions Group ne luăm angajamentul nu numai pentru expertiza tehnică, ci și pentru atributele non-tehnice esențiale pentru a fi un partener excelent în oferirea serviciilor de dezvoltare de software.

 

·         Comunicare excelentă

Abilitățile de comunicare excelente sunt esențiale pentru o colaborare eficientă. Toți angajatii noștri au capabilităti în comunicarea scrisă și verbală, în persoană precum și la distanță, prin intermediul aplicațiilor software, la un nivel ridicat de performanță.

·         Furnizarea de servicii de calitate

Livrarea calității este un obiectiv principal al RIA Solutions Group. Avem standarde înalte de calitate și ajungem la acestea prin revizuiri de cod, testarea unităților de cod, analiza statică, testarea manuală și automată, precum și procese mature.

·         Colaborare netedă și eficientă

Ne străduim să fim implicați în relația cu fiecare client, să înțelegem preocupările lor de afaceri și să răspundem nevoilor lor in timp real.

                                                                                                                       

 

La Târgul de Cariere 2017 din Brașov, ne dorim sa interacționăm cu potențiali candidați care să își dorească să lucreze într-o companie de IT în care le sunt apreciate calitățile, în care există potențial de dezvoltare profesională precum si personală, și în care au oportunitatea de a colabora cu personal de top din domeniul IT din Romania precum și din Statele Unite ale Americii. Căutăm personal calificat in domeniul dezvoltării de software pentru constanta nevoie de angajare pe care o avem, mai ales in centrul nostru din Brașov.