Mobile menu
Profile
Recrutare
Bucuresti
Randstad

Your journey to the top starts here Randstad este lider global in industria serviciilor HR. Considerăm că adevăratele conexiuni nu sunt făcute doar prin date și algoritmi, este nevoie, de asemenea, de empatie, comunicare și instinct uman. 
Randstad este în continuă perfecționare a celor mai actuale tehnologii, apreciind modul prin care inovația are impact asupra relațiilor cu partenerii noștri. Pe mai departe ne dorim să îmbinăm amprenta umană si expertiza noastră cu soluții 
tehnologizate și să transformăm modalitatea prin care oamenii și job-urile se conectează. 
Echipele noastre de consultanți specializați analizează și evaluează eficient compatibilitatea candidaților cu necesitățile companiilor. Stabilim împreună procesul ideal pentru business-ul tău și facilităm colaborarea prin actualizări și feedback constant. 


In plus asigurăm resursele optime pentru diferite domenii de activitate și perioade de timp, conform solicitării clienților. Succesul este susținut de oamenii din jurul tău. De aceea, să iei decizia corectă în ceea ce îi privește pe cei de lângă tine contează cu adevărat. Noi credem în puterea oamenilor și oferim cele mai bune soluții pentru a te ajuta să evoluezi și să reușești. 


Te conectăm cu oportunități profesionale de top, mai mult decât un recruiter, suntem ghidul tău în carieră 


Vizitati site-ul nostru www.randstad.ro și înregistrați-vă în baza noastră de date, acesta fiind primul pas, pentru a ne cunoaște! 
Human Forward.

Cariere