Mobile menu
Profile
Retail & FMCG
Bucuresti
PEPCO Retail

PEPCO este un lanț european de retail care oferă clienților săi acces ușor și rapid la toate produsele dorite sau necesare, pentru a-și îmbrăca familia și pentru a-și îngriji sau decora casele, la prețuri mici. Deservim aproximativ 20 de milioane de clienți pe luna și am deschis primele magazine în 2004, în Polonia. În acest moment, operăm peste 2.400 de magazine pe întregul continent european: Austria, Italia, Spania, Bulgaria, Cehia, Croația, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. 


Ne mandrim cu faptul ca PEPCO este discount retailerul cu cea mai rapida expansiune in zona Europei Centrale si de Est, in fiecare luna, peste 15 milioane de clienti satisfacuti viziteaza zi de zi magazinele noastre. In Romania, avem deja peste 300 de magazine deschise, iar planul de expansiune continua.


Viziunea noastra este sa devenim cea mai mare, cea mai buna si cea mai cunoscuta marca de discount din Europa, cu cele mai mici preturi la articolele de imbracaminte si uz casnic. Scopul nostru este acela de a construi intr-un mod sustenabil business-ul, focusandu-ne pe 3 arii majore: oamenii, procese si produse.

 

Astfel, ne dorim sa le oferim angajatilor nostri siguranta, stabilitate, alaturi de posibilitatea de dezvoltare profesionala, intr-o companie de succes, dinamica si cu un potential urias de crestere.

 PEPCO – Fii parte din succesul nostru!