Mobile menu
Profile
Telecom
Orange Romania

Orange este unul dintre cei mai mai operatori de telecomunicații din lume, cu vânzări anuale de  40 de miliarde de euro și aproximativ 156.000 de angajați în întreaga lume. Prezent în 28 de țări, Grupul are o bază totală de 263 de milioane clienți în întreaga lume, din care 201 de milioane de clienți  pentru servicii de telefonie mobile și 18 milioane de clienți pentru internet fix.

În România, Grupul este prezent la nivel local prin trei entități: Orange Romania, Orange Business Services si Orange Money.

În martie 2015, Grupul a prezentat noul plan strategic, ”Essentials 2020”, care plasează experiența clienților în centrul strategiei sale, cu scopul de a le permite să beneficieze pe deplin de universal digital și de puterea rețelei de generație nouă.

Cum este să lucrezi la Orange?

A lucra la Orange înseamnă să te bucuri de o experiență unică alături de o companie digitală care se preocupă de angajații săi pe măsura experienței pe care iși propune să le-o ofere clienților săi. Orange prioritizează oamenii înainte de toate.  Suntem convinși că nu putem performa fără bunăstarea angajaților.

Cele trei priorități ale promisiunii sunt:

  •        asigurarea abilităților necesare zilei de maine;

  •        dezvoltarea unor moduri agile de lucru;

  •       încurajarea angajaților spre a se implica.