Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Sibiu
Odu Romania Manufacturing
 

De mai mult de 75 de ani, ODU dezvoltă conectori electrici, gadget-uri mici care au devenit parte importantă a vieții noastre zilnice. Fără conectori. telefoanele noastre sau frigiderele nu ar funcționa, mașinile nu ar porni, avioanele nu ar putea decola și aparatele de menținere a vieții nici nu ar începe să pompeze. O simplă privire asupra acestor exemple de aplicații face totul mult mai clar: mai mult ca orice, tehnologia conectorilor trebuie să fie sigură.

Răspândită în întreaga lume și cu sediul central in Mühldorf, Germania.

ODU oferă o prezență internațională prin locații de producție în Sibiu/România, Shanghai/China, Camarillo/SUA și Tijuana/Mexic, precum și prin distribuitorii noștri internaționali.

Avem 1850 de angajați cu înaltă calificare în întreaga lume. În momentul de față, în Sibiu își desfășoara activitatea peste 500 de agajați, urmând ca odată cu deschiderea noii locatii, acest număr să crească semnificativ. Valorile noastre reprezintă cultura corporatistă deschisă și dezvoltarea personală.

Pentru noi, un loc de muncă bun este reprezentat de un mediu în care ne putem dezvolta și de un colectiv care reprezintă mai mult decât o echipă, cu un angajator care recompensează performanța, într-o companie care oferă siguranță.