Mobile menu
Profile
IT & Software
Cluj-Napoca
msg systems Romania

msg systems Romania, parte a concernului german msg sys­tems AG, a fost înfiinţată la Cluj-Napoca, în octombrie 2008. Compania a continuat extinderea pe piaţa din România, inaugurând în 2014 o filială la Tg Mureş, iar în anul 2016 a pus bazele unei echipe şi la Timişoara. În prezent compania are peste 450 de angajaţi.

Domeniul de activitate al firmei este consultanţa şi integrarea soluţiilor IT. Printre serviciile oferite se numără: implementarea software-ului orientat client, dezvoltarea de software standard în parteneriat cu SAP, realizarea de proiecte complexe parcurgând toate fazele importante de la analiză preliminară de business până la faza de release.

Ca și activități suntem specializați în dezvoltare software şi consultanţă de business (Java, SAP, .NET, aplicaţii mobile), testare software, administrare de sistem, suport tehnic și operaţiuni financiare.

msg systems Romania are în portofoliu clienţi de talie internaţională:

• industria automotive: Audi, BMW, Daimler, VW

• asigurări/reasigurări: Munich RE, Vienna Insurance Group, Allianz, Achmea, ING, ADAC

• domeniul financiar-bancar: LandesBank Berlin

• energie: E-ON

msg systems România se află în permanentă creştere şi reprezintă o componentă importantă a strategiei de dezvoltare pe termen lung a concernului german.

 

msg systems Romania pentru studenţi:

Încă de la înfiinţarea sediului din Cluj, colegii noştri s-au implicat activ în desfăşurarea activităţilor dedicate studenţilor. Experienţele foarte bune din trecut ne încurajează să continuăm aceste iniţiative.

·         Java Training

·         SAP Technologies Lab

·         Practica de vară

·         Joburi part-time

·         Workshop-uri tehnice

·         Workshop-uri soft skills

·         Sprijin ȋn realizarea lucrării de diplomă

 

Pentru informaţii suplimentare şi aplicaţii ne puteţi contacta pe adresa de e-mail: msg.cariere@msg.group