Mobile menu
Profile

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar- Invatamant postliceal pentru formarea agentilor de politie, subofiterilor, maistrilor militari

Poziții disponibile: 1340 de poziții
206
0
FULL-TIME

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” - Câmpina 

                  Specializarea agent de politie

Înscrierea candidaților se realizează exclusiv on-line în perioada 18.10-05.11.2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de email (resurse.umane@bv.politiaromana.ro).

Cererea-tip de înscriere (Anexa nr.2), precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar (Anexa nr. 3) de către Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, se completează de către candidați în mod lizibil, cu majuscule, se semneaza si se transmite exclusiv in format electronic (scanată în format pdf) la adresa de e-mail resurse.umane@bv.politiaromana.ro .

Data limită pentru completarea dosarelor de recrutare în volum complet este 24.11.2023, ora 14.00.

La înscriere, candidatilor li se va atribui un cod unic de identificare, folosit pe întreaga procedură de concurs. La adresa de e-mail indicată în anunț, candidații vor primi, scanată, cererea-tip de inscriere, completata cu informatiile referitoare la codul unic atribuit si centrul zonal la care sunt arondati.

La limba străină, candidatul optează, prin cererea-tip de înscriere la concursul de admitere, pentru una dintre următoarele discipline: limba engleză sau limba franceză.

Tematica si bibliografia pentru proba de evaluare a cunoștințelor se publică pe site-ul unității de învățământ organizatoare. 

Dosarele de recrutare, în volum complet, se vor depune în perioada 18.10 – 24.11.2023 ora 14.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, conform următorului program orar:

LUNI , MIERCURI, VINERI: între orele 09.00 – 12.00;

MARȚI, JOI : între orele 13.00 – 15.00;

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: între orele 11.00 – 15.00.

La I.P.J. Brașov, Serviciul Resurse Umane – Biroul Recrutări, situat la demisol, municipiul Brașov, str. Nicolae Titulescu, nr. 28.

 

DETALII COMPLETE cu privire la anunțul de organizare a concursului precum și la condițiile și criteriile de recrutare pot fi accesate la adresa  https://bv.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere/admitere-2023/anunt-admitere-scoli-postliceale-ale-mai-octombrie-2023

 

 

 

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar- Invatamant postliceal pentru formarea agentilor de politie, subofiterilor, maistrilor militari
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
  • Câmpina

Alte evenimente