Mobile menu
Profile
Contabilitate & Audit
Bucuresti
Mazars

Mazars este o organizație internațională, integrată și independentă, specializată în audit, contabilitate, servicii fiscale, juridice și de consultanță.

 

De la 1 iulie 2019, Mazars operează în 89 de țări și teritorii și se bazează pe experiența a 40.000 de profesioniști – 24.000 provin din parteneriatul integrat Mazars și 16.000 provin din Alianța Nord-Americană - pentru a acorda suport specializat grupurilor mari internaționale, companiilor mici și mijlocii, investitorilor privați și organismelor publice, în fiecare etapă a dezvoltării lor.

În România, Mazars are o experiență de 25 de ani în audit și consultanță financiară, consultanță fiscală, contabilitate, salarizare și administrare de personal. Echipa locală cuprinde mai mult de 200 de profesioniști.

  

Mazars is an internationally integrated partnership, specialising in audit, accountancy, advisory, tax and legal services. Operating in 89 countries and territories around the world, we draw on the expertise of 40,000 professionals – 24,000 in the Mazars integrated partnership and 16,000 via the Mazars North America Alliance - to assist clients at every stage in their development.

In Romania, MAZARS has 25 years of experience in audit, tax, accounting & payroll and advisory services. The local team comprises more than 200 professionals