Mobile menu
Profile
Marty Restaurants

Marty Restaurants este in prezent cel mai mare lant de restaurante din Cluj-Napoca, cu 8 locatii amplasate in zone cheie din oras, la care se adaugă primul restaurant din București, deschis în urmă cu un an. Desi asemanatoare, restaurantele sunt foarte diferite in acelasi timp, fiecare dintre ele propunand o atmosfera unica.

Pe ideea diversitatii in unitate se construieste nucleul Marty, nucleu in care sunt aduse laolalta gusturi din intreaga lume, in combinatii bogate si inedite.

Misiunea cu care a pornit la drum este sa ofere oaspetilor o experienta memorabila, care sa faca din Marty locul preferat al clujenilor. Astfel, in 19 ani, Marty a ajuns la peste 1.500.000 de oaspeti care le trec pragul anual, cifra aflata in continua crestere.

Din grupul Marty fac parte lantul de restaurante Marty Restaurants, Marty Eatery, Marty Events, Marty Delivery, Prajitoria de Cafea Olivo, Olivo Caffe & Bistro, Bujole Bistro și Narcoffee Roasters. 

Grupul Marty este prezent la Târgul de Cariere cu posturile de ospătar, ajutor de ospătar, bucătar, ajutor de bucătar, barista și barman.