Mobile menu
Profile
Alimentară
Bucuresti
Manufaktura

Manufaktura The Coffee Shop Restaurant

Manufaktura este un lanț de cafenele cu un concept unic în România.

Prima cafenea Manufaktura s-a lansat în 2015, în Mega Mall București. După un parcurs excepțional, a urmat deschiderea altor 6 cafenele în locații de top în București, în format extra-large cu componentă de restaurant, medium și boutique, în dependență de specificul fiecărei locații.

Manufaktura The Coffee Shop Restaurant combină într-un singur loc un amalgam de lucruri deosebite. Conceptul Manufaktura este însoțit de barista profesioniști și cea mai bună cafea boabe proaspăt prăjită și măcinată, preparată clasic sau prin metode alternative în cele mai trendy rețete de cafea, de la clasicul espresso la variantele espresso cu lapte, Iced sau Slow Coffee.

Experiența unei cafele deosebite este dublată de mâncare de înaltă calitate, produse de patiserie, sandwich-uri sau salate, pregătite atent din ingrediente proaspete servite repede și cu plăcere.

La Manufaktura, credem în puterea unei cești perfecte de cafea, asociată cu servicii excepționale. Nu suntem doar o cafenea; suntem un hub comunitar în care fiecare interacțiune reprezintă o oportunitate de a crea o experiență memorabilă.

Dacă ești în căutarea unei cariere în domeniul ospitalității,  într-un mediu dinamic, inovativ și ofertant, Manufaktura The Coffee Shop Restaurant poate fi locul potrivit pentru tine. Vino în echipa noastră și contribuie la crearea unei experiențe unice pentru clienții noștri. Suntem o familie care își susține membrii, iar odată ce faci parte din familia noastră, vei avea oportunități de creștere pentru a-ți dezvolta cariera așa cum îți dorești.