Mobile menu
Profile
Leoni Wiring Systems Arad

Tehnologii și produse inovatoare pentru lumea de mâine a sistemelor de cablare și tehnologie de cablu

LEONI semnifică competență de primă clasă în tot ceea ce ține de fire, cabluri, sisteme de cablare și produse conexe. Soluțiile noastre inovatoare sunt utilizate la nivel global în industria de automobile, precum și în sectoarele industriale cheie, cum ar fi telecomunicațiile, IT, sănătate și energie. Axate pe livrarea de beneficii de înalt nivel către clienți, acestea oferă cele mai bune conexiuni posibile pentru aproape toate domeniile vieții moderne.

Leoni Wiring Systems Arad este prima companie LEONI din România care a si-a deschis sediul din Arad în anul 1999.

Parteneri în industrie

Ca furnizor global de fire, fibre optice, cabluri și cablaje am ținut pasul cu evoluțiile din ultimele decenii când lumea noastră a devenit mai densă în rețea. Acest lucru ne-a făcut să fim un partener căutat și un furnizor de încredere pentru nenumărate companii industriale internaționale. Noi folosim ideile și evoluțiile noastre pentru a vă face inovațiile mai sigure și mai eficiente, reducând în același timp impactul lor asupra mediului.

Un lider global

Fondată în 1917, LEONI este un furnizor global de produse, soluții și servicii pentru gestionarea energiei și a datelor în industria auto. Mai mult de 100.000 de angajati, cu înaltă calificare, lucrează împreună în 28 de țări pentru a menține și extinde poziția noastră de lider global pe piață. Pentru a face acest lucru, ne concentrăm pe următoarele piețe principale aflate în dezvoltare: autovehicule și vehicule comerciale, industria și sectorul de sănătate, comunicații și infrastructură, aparate de uz casnic și electrice, cabluri și fire. Prin întregul proces de îmbunătătire continuă, LEONI îsi sprijină clienții în mod proactiv, atât la nivel global, cât si la nivel național. Tot ceea ce întreprindem pornește de la întelegerea cerințelor clienților nostri, iar soluțiile propuse sunt întotdeauna customizate, îndeplinind în mod precis solicitările clienților.

Produse și servicii orientate spre viitor

LEONI oferă un portofoliu unic de produse, tehnologii și servicii pentru aproape toate domeniile de sisteme de cablare si tehnologie de cablu. Lucrând în mod constant la extinderea portofoliului de produse, LEONI face un pas înainte, propunând soluții noi, ecologice. Am fost unul dintre primii producători de cabluri din lume în dezvoltarea unui concept de sustenabilitate holistic pentru "tehnologia verde". Acest concept subliniază angajamentul nostru clar de a acționa în mod responsabil de-a lungul lanțului de produs si de valoare adăugată.