Mobile menu
Profile
Retail & FMCG
Bucuresti
JYSK

JYSK este un lanţ internaţional de distribuţie care comercializează „totul pentru casă” şi care este deţinut de fondatorul original, Lars Larsen, cunoscut în Danemarca drept cel mai important comerciant care are întotdeauna „o ofertă extraordinară”.

În prezent, Grupul JYSK cuprinde peste 3300 de magazine în 50 de ţări din întreaga lume. Cifra anuală de afaceri a JYSK la nivel global este de 5.2 miliarde euro. Creșterea este stabilă și controlată, iar compania are peste 30.000 de angajați. În România compania are peste 130 de magazine în toată țara și are în plan să ajungă la 200 de magazine.

Cuvântul „JYSK” a fost inclus intenţionat în numele companiei. În limba daneză, „JYSK” denumeşte orice sau pe oricine – precum Lars Larsen – din Peninsula Iutlanda şi este adesea asociat cu modestia, conştiinciozitatea şi onestitatea, cele trei valori cu care a fost identificat întotdeauna însuşi Larsen. JYSK înseamnă încredere, iar o afacere rămâne întotdeauna o afacere.

Ca și coleg la JYSK, vei face parte dintr-o companie de retail internațională unde munca, angajamentul și talentul vor fi răsplătite. Ne străduim să fim astăzi mai buni decât ieri - și prin urmare ne gândim mereu la potențialul și dezvoltarea ta. Investind în tine, suntem convinși că împreună vom reuși. 

Îți promitem un mediu dinamic și o cultură de învingători în care unitatea, dezvoltarea și rezultatele sunt principalele obiective. Dacă visezi să te angajezi undeva unde să îți construiești o carieră, atunci un job la JYSK este perfect pentru tine.