Mobile menu
Profile
Consultanță
Chisinau
JustConsult

AngajămSuntem o companie juridică din Republica Moldova, cu o prezență solidă de 20 de ani pe piață. JustConsult se specializează în acordarea serviciilor de consultanță și asistență pentru obținerea cetățeniei române și perfectarea actelor românești.

Valorile noastre sunt centrate pe legalitate, etică, transparență, securitate și încredere. Aceste principii sunt fundamentale în toate aspectele activității noastre.

Ne mândrim cu statutul nostru de companie dinamică și corectă în raport cu clienții și angajații. Dacă împărtășești aceste valori și aspirații, te îndemnăm să faci parte din echipa noastră. Indiferent dacă ești un tânăr absolvent sau un profesionist cu experiență, la noi vei găsi oferte de locuri de muncă care ți se potrivesc.


Prin ce JustConsult face diferența?

JustConsult oferă posibilitate tinerilor de a-și construi o carieră de succes, prin programul său de instruiri gratuite și mentorat. Instruirile gratuite pentru începători și sprijinul liderului, prin mentorat din partea specialiștilor cu experiență, sunt beneficiile, prin care JustConsult face diferența.

Compania pune accent pe dezvoltarea personală. Fiecare angajat beneficiază, periodic, de cursuri gratuite pe domeniul său de activitate, iar astfel are posibilitatea de a crește în ierarhia companiei și să profite de oportunitățile apărute. Astfel, este oferită posibilitatea fiecărui specialist de a-și găsi rolul în companie. 

Motivarea angajaților este asigurată printr-un program de evaluare a aportului adus pentru dezvoltarea companiei. Iar munca cu dedicație este răsplătită nu doar prin salariu competent pe piață, dar și un sistem de bonusuri pentru performanță.  


Construiește-ți o carieră de succes la JustConsult

Optează să te alături echipei de specialiști ai companiei JustConsult- Cetățenie română vei activa într-un oficiu modern în centrul Chișinăului. Compania implementează în permanență mecanisme și tehnologii, care să-i permită să evolueze și să se dezvolte, într-un pas cu necesitățile angajaților și cerințele clienților săi.  

Atmosfera prietenoasă, proiectele ambițioase, instruirile gratuite – toate creează un mediu excelent pentru creșterea profesională și pentru o perspectivă reală în dezvoltarea personală. JustConsult organizează diverse activități interne pentru angajați, pentru că ține și la relațiile interumane în interiorul companiei.  


Cum aplici?

Intră pe site-ul nostru justconsult.md la secțiunea Cariera, unde vei găsi lista posturilor disponibile și detalii despre ofertele noastre de angajare. Venim pe piață o listă generoasă cu posturi vacante, din care cu siguranță găsi ceva potrivit competențelor și specializării.  

Completează formularul aferent anunțului și anexează CV sau transmite-ne la adresa hr@justconsult.md, indicând postul la care candidezi. Un specialist din Departamentul HR te va contacta pentru a te invita la un interviu.