Mobile menu
Profile
Publicitate & Marketing & Media
Chișinău
Jurnal TV

Suntem Jurnal TV - un post de televiziune generalist din Republica Moldova.

Postul nostru de televiziune a fost lansat în anul 2009 pe internet și în 2010 în eter, difuzând în limbile română și rusă. Inițial am activat ca prima televiziune de știri din Republica Moldova. Din 5 martie 2011, am devenit o televiziune generalistă.

Jurnal TV emite semnal prin cablu pe teritoriul Republicii Moldova, consumatorii cu antene individuale, din toată lumea, ne recepţionează potrivit parametrilor de transmisiune în direct prin satelit (SES).

Grila Jurnal TV este întocmită pentru a satisface gusturile tuturor telespectatorilor şi conține buletine de știri la ore fixe pe parcursul zilei, emisiuni - produs propriu și talk-show-uri politice. Depunem eforturi să difuzăm filme, seriale și documentare, aceste produse fiind achiziţionate pe bază de contracte, condamnând pirateria.

De asemenea, Jurnal TV urmărește și un scop social, lansând diverse campanii pe teme sociale, reuşind să mediatizeze diverse cazuri întru ajutorarea oamenilor bolnavi sau aflaţi la nevoie, care se finalizează cu succes.

Sediul Jurnal TV dispune de studiouri și o infrastructură IT modernă.

Jurnal TV este prezent în casele oamenilor prin proiecte noi şi calitative, deoarece avem o echipă talentată şi dornică de muncă.

Am reușit să aducem o schimbare în mass-media Republicii Moldova, deoarece telespectatorii noștri merită ce este mai bun!

Site-uri:           www.jurnaltv.md

                        www.jurnal.md