Mobile menu
Profile
Recrutare
Sfântu Gheorghe
Intro Eu Staffing

În calitate de divizie internațională specializată a Intro Personeel, Intro EU Staffing este dedicată în totalitate să pună la dispoziția companiilor olandeze personal european de încredere și bine pregătit. Deoarece nu este întotdeauna posibil să găsim candidatul potrivit pe plan intern, noi ne utilizăm experiența internațională pentru a recruta cel mai bun candidat pentru un anumit post, 

Intro EU Staffing se ocupă de toate aspectele importante ale recrutării internaționale:

  • Noi deținem o rețea internațională mare care ne permite să recrutăm candidatul perfect în timp util.
  • Prin Florys Flexpertise, divizia noastră administrativă pentru salarizare, ne asigurăm că angajații noștri sunt întotdeauna plătiți în conformitate cu legislația olandeză și contractele colective de muncă aplicabile.
  • Compania noastră utilizează un sistem online avansat de înregistrare a fișelor de pontaj pentru a înregistra plățile pentru orele lucrate, orele suplimentare și concedii.
  • Noi vorbim limba maternă a angajaților noștri și cunoaștem diferitele aspectele culturale ale acestora.
  • De asemenea, punem la dispoziția angajaților noștri cazare certificată conformă celor mai înalte standarde (Certificare SNF - Foundation for Flexible Housing Standards (Fundația pentru Standarde de Cazare Flexibile))


Intro EU Staffing este specializată în recrutarea și selectarea persoanelor din România. Toate aceste persoane vorbesc limba engleză și/sau germană ca limbă secundară. Suntem conștienți de diferențele culturale și, de aceea, facem tot posibilul să oferim o contribuție esențială pentru realizarea unei colaborări de succes între clienții noștri și angajați.