Mobile menu
Profile
Echipamente industriale
Bucuresti
IMSAT

IMSAT a fost înființată în 1962 la București, cu activitate de montaj de instalații electrice și automatizări industriale pentru industrie. De-a lungul timpului a evoluat constant, adăugând noi specializări şi noi domenii industriale, pentru a ajunge în acest moment la peste 1.100 de angajați, implicaţi în proiecte pe patru continente.

Compania a crescut alături de partenerii ei din industrie, răspunzând zi de zi la cele mai complexe cerințe ale acestora, în care s-a pus pe primul loc crearea de valoare prin inovație, tehnologie modernă și experiență practică în definirea soluțiilor viabile.

Spectrul de specializări IMSAT acoperă inginerie și montaj mecanic, structuri metalice, instalații electrice, de climatizare, sisteme de securitate, echipamente electrice și instalații pentru infrastructură căi ferate și transport urban.

IMSAT folosește abordarea „soluții la cheie”: expertiza echipei ne permite să fim alături de client pas cu pas, de la proiectare, la management de proiect, construcție, instalare și punere în funcțiune, service și mentenanță. IMSAT furnizează asemenea servicii pentru zeci de clienți din industrie, sectorul terțiar, companii de transport feroviar sau urban și multe altele.

În 2007, IMSAT a devenit membru al grupului francez SNEF, cu domeniu de activitate similar și o bogată istorie, ce se întinde pe mai mult de 110 ani.