Mobile menu
Profile
Auto & Automotive
Iași
IMA COMPONENTES IASI

IMA1 SL, cu sediul central in Burgos, Spania, este o companie de producție componente auto înființată în anul 1962, ce s-a extins atât în Europa, cât și în Asia. Astfel, IMA Componentes Iași s-a dezvoltat în România din 2011 până în prezent, devenind un furnizor important de componente exclusiv pentru industria automotive. Suntem certificați ISO 9001, 14001 și IATF 16949, standard de calitate în industria automotive, iar principalii noștri clienți sunt BorgWarner și Vitesco Technologies, companii de renume pe plan internațional.

În fabrica IMA Componentes Iași își desfășoară activitatea aproximativ 150 de angajați în prezent, direct și indirect productiv (membri în departamentele suport, precum Calitate, Procese, Mentenanță, Logistică, Resurse umane și Financiar).  Producem corpuri pentru pompe de benzină (GDI) și Diesel, componente pentru turbine auto, axe pentru pompe Diesel. Beneficiarii finali ai referintelor produse de compania noastra sunt Audi, Mercedes, Ford, Volkswagen.

Strategia IMA este de a oferi clienților piese de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț.

Verificăm constant ca produsele noastre să aducă satisfacție beneficiarilor și să fie perfect adaptate cerințelor acestora.

Recrutăm candidați pasionați de domeniul automotive, proactivi, pentru care atât dezvoltarea profesională, cât și cea personală reprezintă o prioritate. Investind în formarea resursei umane, investim în continua dezvoltare a companiei pe piață și creștem performanța cerută de clienți!

Te așteptăm în echipa noastră!

Cariere