Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Șura Mică
ILLIG MASCHINENBAU SRL

ILLIG Maschinenbau S.R.L.

Firma ILLIG Maschinenbau S.R.L. face parte dingrupul ILLIG cu sediul în Heilbronn, Germania.  ILLIG Maschinenbau GmbH & Co. KG dezvoltă și construiește utilaje si matrite de mare performanta, precum si solutii pentru industria de prelucrări mase plastice. În acest sector, compania este unul dintre leaderii de pe piața globală , oferind cel mai vast portofoliu la nivel mondial. Cu sucursalele și reprezentanțele proprii în peste 80 de țări, ILLIG are o prezență locală pe toate piețele din întreaga lume. 

ILLIG Maschinenbau S.R.L. este un furnizor de masini, linii si matrite de termoformare pentru mase plastice. Gama de servicii include dezvoltarea, proiectarea, fabricarea, montarea și punerea în funcțiune a liniilor complexe de producție și a componentelor individuale. 

De peste 75 de ani, compania de familie și-a ajutat clienții din întreaga lume ca partener de încredere să producă în mod economic piesele termoformate sofisticate și de înaltă precizie din materiale termoplastice – cu tehnologie inovatoare de cea mai înaltă calitate și servicii globale cuprinzătoare.

Cariere