Mobile menu
Profile
Evenimente
Bucuresti
HPDI

Ne place sa spunem ca noi “CRESTEM OAMENI”. Ne consideram niste gradinari care din propria lor experienta si informatii acumulate ii ajuta pe altii sa isi transforme talentul in performanta in parcursul de la grup la echipa.

Cum crestem oameni?

Prin programe de training, coaching, team building, consultanta si strategie. Prin contributia fiecaruia dintre noi, am reusit sa construim peste 30 de teme de training pe care le-am perfectionat de la an la an. Am pus in ele experientele noastre, cunostintele, inovatiile din diverse domenii. Si am inlocuit cliseele cu autenticitatea. In team building-urile noastre, mii de oameni descopera sau redescopera in ei insisi secretele unei echipe, in fiecare an.

De cand crestem oameni?

Din 2001 suntem preocupati de dezvoltarea resurselor umane, iar alaturi de noi se afla si Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali, trainer NASA, Secret Service, US Air Force sau NATO. Alaturi de cine am CRESCUT OAMENI? Alaturi de peste 150 dintre cele mai importante companii din Romania.

Misiunea noastra

Intr-o organizatie, inainte de orice, cei mai importanti sunt OAMENII. Cu totii avem imperfectiuni, pasiuni, frustari, dorinte. Speram, ne temem, avem momente de fericire si perioade de plafonare. Ne luptam cu esecuri si cautam reusitele. Cand vorbim despre performanta unei organizatii, vorbim asadar despre reusitele oamenilor care o formeaza. Si ca sa putem imbunatati notiuni precum profit, eficienta, performanta, avem nevoie sa CRESTEM OAMENI.

OAMENII CRESC atunci cand inteleg ca leaderul este mai mult decat un cliseu la moda, ca e important sa le pese unii de altii, ca integritatea si comunicarea sunt la fel de importante ca notiunile tehnice, ca impreuna pot face mult mai multe decat separat. Si stim ca oamenii sunt diferiti, cu motivatii, asteptari, obiective si mentalitati diferite. Ei se transforma intr-o echipa atunci cand empatia si increderea le demonstreaza ca pot trece peste barierele obisnuite. Asadar, CRESTEM OAMENI pentru ca stim ca fiecare are nevoie de lucruri diferite si ca la baza intregii evolutii sta constientizarea. Fara clisee, fara vorbe mari, fara mituri la moda.