Mobile menu
Profile

CASIER

Poziții disponibile: 2 poziții
6657
0
FULL-TIME
Retail & FMCG
Domnești
Hornbach

Casier

Sarcinile dumneavoastră:

Ultima impresie în ochii clientului! Experiența clienților la cumpărături este dominată de prima și ultima impresie. Acceptați această provocare și contribuiți astfel la satisfacția clienților.

Sunteți totodată un trezorier! Abilități tehnice și cunoașterea regulilor de încasare - ne bazăm pe competența dumneavoastră.

Mai mult decât încasare! Cunoașteți gama noastră de produse la fel de bine ca personalul din vânzare. Oferiți informații clienților, contribuiți la o atmosferă pozitivă în zona caselor și vă păstrați calmul în situații neprevăzute.
 
Calificările dumneavoastră:

O bază solidă! Fie că sunteți la început de carieră, fie că aveți deja experiență profesională în vânzare sau în domeniul caselor de marcat, putem crea împreună o bază solidă.

Atenție și orientare spre clienți! Prin firea dumneavoastră amabilă și o porție sănătoasă de pasiune știți să comunicați în mod corespunzător cu toți clienții și nu vă lăsați distras de la responsabilitatea dumneavoastră.

Implicare maximă! Sunteți flexibil cu privire la activitatea dumneavoastră în timpul programului de funcționare a magazinului?

Atunci bine ați venit în „familia HORNBACH”!

În echipa noastră cu peste 20000 de colegi există întotdeauna loc pentru idei noi și oameni talentați, care doresc să transforme viitorul lor profesional într-un proiect de succes.
Ne bucurăm să primim candidatura dumneavoastră.

CASIER
Hornbach
  • Cluj-Napoca

Alte evenimente