Mobile menu
Profile

Director Adjunct

Poziții disponibile: O poziție
365
0
FULL-TIME
Retail & FMCG
Domnești
Hornbach

DIRECTOR ADJUNCT

Doriți să vă implicați cu toate forțele?!

Gândirea în proiecte, strategia prețurilor mereu mici, magazine cu suprafață mare de vânzare - HORNBACH și angajații săi au o orientare clară, și anume, direct spre client! Oameni implicați pentru proiectele clienților asigură zilnic în magazinele noastre o atmosferă de cumpărare specială.

 

  • Sarcinile dumneavoastră:

Un exemplu demn de urmat! Preluați în calitate de mână dreaptă a directorului de magazin sarcini de conducere și dețineți întotdeauna o imagine de ansamblu asupra tuturor temelor din magazin.

Flexibilitatea în persoană! Vânzarea, conducerea angajaților, managementul costurilor de personal, promovarea vânzărilor, managementul proceselor fac parte din activitățile dumneavoastră zilnice.

Imaginea de ansamblu! Susțineți măsurile de promovare a vânzării cât și marketingul specific locației și asigurați în cadrul magazinului procese eficiente și orientate spre obiectiv.

 

  • Calificările dumneavoastră:

Piatra de temelie! În cazul dumneavoastră, o formare profesională finalizată sau un studiu absolvit.

Întotdeauna de actualitate! Sunteți loial comerțului de ani de zile. În caz ideal aveți experiență în conducere în domeniul DIY.

Pasiune și implicare! Vânzarea nu este doar un job pentru dumneavoastră, ci o pasiune. În caz ideal cunoașteți deja departamentele noastre de marfă și dețineți competență de specialitate cu privire la acestea.

Comerțul înseamnă schimbare! Cunoașteți foarte bine cerințele în domeniul comercial. Dețineți totodată experiență în coordonarea angajaților.

  • Beneficiile dumneavoastră:

Peste 140 de ani HORNBACH garantează siguranța locului de muncă.

Nu știți? Vă vom învăța.

Implicați-vă și puteți ajunge departe!

Bunăstarea depinde de performanțele dumneavoastră.

Bine ați venit în familia HORNBACH!

În echipa noastră cu peste 20000 de colegi există întotdeauna loc pentru idei noi și oameni talentați, care doresc să transforme viitorul lor profesional într-un proiect de succes.

Ne bucurăm să primim candidatura dumneavoastră.

Director Adjunct
Hornbach
  • Cluj-Napoca

Alte evenimente