Mobile menu
Profile
Auto & Automotive
Iași
HELLA

HELLA ROMÂNIA #MAȘINA ELECTRICĂ #CONDUCERE AUTONOMĂ #INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ

HELLA este prezentă în România din 2005. Are cinci centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție care sunt amplasate în Timișoara, Arad, Lugoj, Craiova, Oradea și Iași. Peste 5000 de angajați lucrează azi în HELLA România. Furnizor global de tradiție în industria automotive, HELLA dezvoltă tehnologii inovatoare în sprijinul tendințelor din domeniu: mașina electrică, inteligență artificială, conducere autonomă. Multe din produsele dezvoltate în centrele de proiectare românești sunt apoi fabricate în unitățile proprii din țară și din rețeaua globală: componente și sisteme electronice, produse superioare de iluminat.

Despre HELLA

HELLA, furnizor automotive de anvergură internațională, este o companie listată la bursă, operațională sub brand-ul umbrelă FORVIA. În cadrul acestui grup, HELLA reprezintă înalta performanță în tehnologia de iluminat și electronică în industria auto. Rețeaua globală are 36.000 de angajați în mai mult de 125 de locații în întreaga lume și a generat vânzări de 6,3 miliarde de euro, în anul fiscal 2021/2022.

Despre FORVIA

FORVIA îmbină tehnologia complementară și avantajele industriale ale Faurecia și HELLA. Cu peste 300 de zone industriale și 77 de centre de proiectare și dezvoltare, 150.000 de angajați, printre care 35.000 de ingineri în mai mult de 40 de țări, FORVIA devine al 7-lea furnizor automotive la nivel mondial. 

Cariere