Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Sibiu
Flaro Prod

Flaro Prod SA, este o companie romaneasca, cu capital 100% privat, cu o istorie indelungata in prelucrarea prin injectie a maselor plastice si un parcurs indraznet si provocator de la atat de cunoscutele articole de papetarie la domenii de top ca industria automotive si electrotehnica.

 

Totodata, avem o experienta de peste 50 de ani in prelucrarea prin deformare plastica la rece a metalelor, careia, ceva mai tarziu, i s-au adaugat in mod firesc activitati complementare cum ar fi strunjiri pe echipamente cu comanda numerica, prelucrari mecanice, asamblare, tampografiere si acoperiri metalice.

 

Suntem certificati ISO 9001:2015 si IATF:2016, iar optimismul cu care mergem mai departe este sustinut de cei trei vectori importanti:

 

Echipa, formata din profesionisti cu experienta si cu un grad de implicare care a dus la atingerea obiectivelor, dar si tineri absolventi animati de prospetimea si entuziasmul primilor pasi.

Deschidere catre nou. Activam intr-unul dintre cele mai dinamice sectoare ale industriei romanesti, imbinand experienta cu deschiderea catre nou. Acceptam provocarile care se preteaza know-how-ului de care dispunem, dar si pe cele care necesita investitii tehnologice, materiale si umane, in acest fel putandu-ne consolida in mod constant pozitia pe piata.  

Portofoliul de clienti. Clientii nostri reprezinta cartea noastra de vizita. Lucram si dezvoltam in continuare proiecte cu parteneri importanti in domeniul auto si electrotehnic, fapt care ne motiveaza si ne responsabilizeaza.

Ne adresam actualilor si viitorilor nostri parteneri printr-o serie de avantaje:

· locatie unica pentru centrele noastre de competenta;

· peste 50 de ani de experienta in injectie mase plastice si prelucrari metalice;

· echipamente de productie de ultima generatie

· orientare spre automatizarea proceselor de producţie

· detinerea de ateliere de mentenanta pentru sculele din dotare.

· capital uman stabil si experimentat

· certificare IATF:2016

· cultura organizationala solida