Mobile menu
Profile
Financial Services
Iași
Express Credit Amanet

Express Credit Amanet este o Instituție Financiară Nebancară care oferă clienților săi servicii financiare accesibile prin intermediul celor 30 de agenții din Iași, Vaslui, Botoșani și Suceava. Începând cu Martie 2018 compania este parte a grupului HPS Investment Partners, LLC ("HPS")., companie globală de investiții cu accent pe creditul non-investițional.

Ca parte a acestui grup, suntem într-un proces continuu de creștere a calității serviciilor oferite, modernizare a proceselor și îmbunătățire permanentă a interacțiunii cu clienții noștri.

Ca parte a HPS Investment Partners, LLC ("HPS"), Express Credit Amanet respectă standardele de afaceri ale acestui grup. Astfel, tot ceea ce facem este 100% legal și transparent, angajații noștri sunt serioși și bine instruiți, sediile sunt moderne și accesibile.

Avem o experiență de peste 17 ani în domeniu. În tot acest timp am învățat să punem clienții pe primul loc, motiv pentru care le respectăm interesele și îi tratăm cu maximum de profesionalism. Întreg teritoriul orașului Iași este acoperit de agențiile noastre, multe dintre ele având orar extins sau non-stop, tocmai pentru a fi alături de clienți atunci când și acolo unde ei au nevoie