Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Satulung
Electrolux

La Electrolux plasăm consumatorul în centrul tuturor acțiunilor noastre. Prin mărcile noastre, inclusiv Electrolux, AEG, Anova, Frigidaire, Westinghouse şi Zanussi, vindem peste 60 de milioane de produse de uz casnic și profesionale pe mai mult de 150 de pieţe în fiecare an.

Electrolux activează de la 1919 avand sediul central situat în Stockholm, Suedia. Pe teritoriul Romaniei compania este împărţită în 2 divizii, Divizia de Vânzări cu sediul în Bucureşti şi Divizia de Producţie cu sediul în Satu Mare.

Produsele Electrolux includ frigidere, mașini de spălat vase, mașini de spălat, mașini de gătit, aspiratoare, aparate de aer condiționat și aparate electrocasnice mici. Grupul este singurul producător de aparate din lume care oferă soluții complete atât pentru consumatori, cât și pentru profesioniști.

Electrolux reinventeaza gustul, ingijirea hainelor si confortul casei pentru locuinţe mai plăcute şi sustenabile în întreaga lume.

Viitorul nostru este stabilit de modul în care noi toţi ne traim viaţa. Din acest motiv ne străduim să îmbunataţim viaţa a milioane de oameni şi lumea din jurul nostru. Este integrat în tot ceea ce facem. În fiecare idee, fiecare produs si fiecare interacţiune umana.

Consideram ca experienţele asociate unui gust remarcabil trebuie sa fie accesibile tuturor. Considerăm că există întotdeauna o cale mai bună de îngrijire a hainelor pentru a arăta si a le simţi ca noi pentru mai mult timp. Considerăm că locuinţa trebuie sa fie un loc în care sa ne simţim bine, unde sa avem grijă de noi si de cei dragi.

Pentru a reuşi, ne regândim si îmbunătăţim in permanenţă modul de lucru în cadrul companiei şi împreună cu clienţii şi partenerii nostri. Prin crearea de soluţii atractive şi experienţe deosebite, care îmbogăţesc traiul cotidian al oamenilor şi sănătatea planetei, dorim să fim forţa motrică în definirea unui mod de viaţa plăcut şi sustenabil.

Aceştia suntem noi. La Electrolux făurim un trai mai bun.