Mobile menu
Profile
IT & Software
Bucuresti
Cornerstone Technologies

Fondată în 1998, Cornerstone Technologies (CST) este o companie româno-americană, specializată în soluții inovatoare în domeniul sănătății, E-learning, Media, IoT, sportului și a altor câteva industrii. În prezent activitatea noastră se desfășoară din 4 sedii: București, Constanța, Brașov și Tbilisi (Georgia).


Susținem educația printr-o continuă colaborare cu mediul universitar, colegii noștri ajutând cu actualizarea programei cu noile tendințe și tehnologii în programare, dar fiind implicați și în procesul de predare, în cadrul cursurilor și laboratoarelor de la  facultățile de Matematică și Informatică de la Universitatea din București și Universitatea „Transilvania” din Brașov. 


În anul 2018, am pus în producție primul magazin complet automatizat din lume (o soluție IoT). Tot în 2018, în cadrul ANIS GALA, am primit premiul pentru cel mai bun proiect de outsourcing al anului (Adventia - o soluție de prevenție medicală ce ține oamenii departe de diabet, accident vascular cerebral și atac de cord) și premiul pentru cel mai bun proiect de cercetare și dezvoltare al anului (QuickBoard - primul sistem inteligent din lume pentru măsurarea și antrenarea agilității sportivilor profesioniști). 


În prezent lucrăm la o soluție care salvează vieți prin donarea de medicamente nefolosite, de mare valoare, diminuând astfel irosirea acestora, lucru care în același timp ajută persoanele care au nevoie de acestea și nu și le permit, dar și la o soluție care își propune să prevină frauda.


For more details: http://cst.ro/