Mobile menu
Profile
Retail & FMCG
Cluj-Napoca
Cora

Cora este o familie, este o comunitate de colegi pasionati, dinamici si ambitiosi!

De la crearea Cora in 1969, am avut vocatia de a imbunatati viata de zi cu zi a tuturor. Toti cei care reprezentam Cora suntem implicati si responsabilizati. Punem suflet in munca noastra, ne bazam unii pe altii, ne ajutam si sustinem zi de zi. Suntem proactivi, pozitivi, ne place ceea ce facem si ne bucuram sa fim impreuna.

 


Punctul nostru forte consta in focusul pe care il punem pe diversitatea nevoilor clientilor nostri si pe implicarea locala. Alegem sa facem asta avand o personalitate calduroasa, simpla, sincera, pozitiva!

Noi, echipa cora Romania, suntem peste 2500 de colegi pasionati de munca noastra. Am deschis in 2003 cel mai mare hypermarket din tara, in Bucuresti (Cora Pantelimon), iar astazi avem 10 hipermarcheturi (4 in Bucuresti si 6 in tara). Din 2013, am lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lant comercial cu livrare tip drive din Romania si ne-am centrat pe solutii de livrare la domiciliu pentru clientii nostri, solutii completate astazi de serviciile de livrare expres.

Suntem puternic implicati in viata de zi cu zi, anticipam, si evoluam odata cu societatea si cu nevoile fiecaruia prin reinnoirea permanenta a ofertei noastre.

Descopera lumea Cora alaturi de noi!