Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Târgu Mureș
CHESPA TRANSILVANIA SRL

Cea mai bună calitate oferită clienților este modul de implementare a strategiei noastre de creștere. Dinamica dezvoltării Grupului CHESPA este o reflectare a dezvoltării tehnologiilor moderne. Timp de 26 de ani o mică companie locală s-a dezvoltat într-un grup mare, cu o acoperire internațională prin filialele de producție și reprezentanțele de vânzări din majoritatea țărilor europene și nu numai. Datorită calității și fiabilității, grupul Chespa a câștigat încrederea marilor companii multinaționale și a fost și este în continuare principalul furnizor al multor fabrici din lume.
Gama de mărfuri și servicii oferite include cerneluri de tipărit, plăci fotopolimerice, matrițe de ștanțat plate și rotative, precum și pregătirea și prelucrarea graficii/designului in domeniul productiei de ambalaje (cutii de carton, ambalaje flexibile, etichete, etc)

O gamă largă de cerneluri, inclusiv cerneluri pe bază de apă și pe bază de solvenți sunt proiectate pentru imprimare flexografică, cu gravură sau digitală, pe diverse substraturi: hârtie ondulată și laminată, țesături de substrat acoperite și neacoperite, plicuri, pungi, saci, etichete, folii de aluminiu, toate tipurile de folii PE, PP, PET, PVC.

Cu o gamă largă de tehnologii de ultimă generație, compania Chespa realizează plăci de tipărire în funcție de cerințele individuale și explicite ale clienților, în conformitate cu echipamentele lor, cu metodele de screening și de tipurile de plăci compatibile. Suntem precursori în implementarea tehnologiei HD Flexo, care permite îmbunătățirea semnificativă a calității imprimării flexografice, potrivirea diferitelor tehnici de compensare și rotogravură.

Cariere