Mobile menu
Profile
IT & Software
Brașov
Cerner Corporation


Inovație în domeniul sănătății. Acum și pentru viitor.
În Cerner dezvoltăm continuu soluții software inteligente pentru industria medicala.Tehnologiile noastre conectează oamenii și sistemele în peste 18000 de locații din lume, iar larga noastră paletă de servicii răspunde nevoilor clinice, financiare și organizatorice ale instituțiilor medicale de orice dimensiune.
Cei peste 140 de asociați din biroul Cerner Brașov contribuie direct și eficient la dezvoltarea soluțiilor Cerner din domeniile financiar, clinic și infrastructură.
Împreună cu clienții noștri creăm un viitor in care sistemul medical contribuie la îmbunătățirea calității vieții oamenilor și comunităților. Prin dezvoltarea de tehnologii IT de vârf din domeniul sănătății oferim strategii ce permit organizațiilor să cunoască, să gestioneze și să interacționeze cu oamenii. Aplicațiile noastre sunt dezvoltate având ca element primordial nevoile medicilor pentru ca ei să se poată concentra asupra pacienților și nu pe tehnologie. Orientare noastra este si spre ofertanții de servicii medicale astfel incat acestia să genereze profit folosind soluțiile noastre din domeniul clinic și financiar. Aceste instrumente sunt concepute să funcționeze astăzi și pregătite pentru viitor.
Din primul moment am inovat la convergența dintre domeniul sanatații și cel al tehnologiei informației. Misiunea noastră s-a păstrat aceeași: să contribuim la creșterea constantă a serviciilor medicale și a nivelului de sănătate al comunităților cu care lucrăm.
Domeniul sănătății este prea important ca să rămână neschimbat.