Mobile menu
Profile
IT & Software
Bucuresti
Cegedim Service Center

Facem parte din grupul Cegedim, care a luat fiinta in anul 1969, in Franta. Suntem o companie inovatoare, prezenta world-wide, ce furnizeaza tehnologii si servicii specializate in gestionarea fluxurilor digitale din domeniul sanatatii si B2B, precum si in crearea de software pentru afaceri, destinate cadrelor medicale si profesionistilor din diferite domenii de activitate.

Cegedim a crescut si s-a dezvoltat de-a lungul anilor, creand noi linii de business si cucerind noi spatii. Astfel, in 2017, in Romania a luat nastere un CENTRU DE SERVICII dedicat CEGEDIM, care promoveaza si cultiva un important set de valori, precum: Integritatea, Responsabilitatea, Respectul fata de angajati si Spiritul de echipa.

Astazi, ne dorim sa vorbim despre Centrul nostru de Servicii din Bucuresti si persoanelor din REPUBLICA MOLDOVA, deoarece consideram ca avem proiecte atractive si istorii frumoase de impartasit pentru oamenii de peste Prut.

Pentru noi, oamenii sunt resursa cea mai importanta si componenta de succes a tuturor activitatilor. De aceea, am avut grija sa cultivam un mediu de lucru placut, prietenos si dinamic, in care domina multiculturalitatea si proximitatea dintre manageri si echipe.

Suntem atenti la cum se simt colegii la munca si venim in intampinarea lor cu diferite actiuni si activitati care sa ii dezvolte pe de-o parte, dar sa le si sporeasca starea de bine pe de alta parte (prin activitati de wellbeing, teambuilding, abonamente biblioteca/mediateca, cursuri de limba franceza, zile in telemunca, concursuri si activitati fun, etc.)

In afara de diferitele actiuni pentru echipe, pe care le intreprindem, dam sansa la crestere alaturi de noi si incurajam promovarile si mobilitatile interne (prin programe de internship, recrutari interne, traininguri, etc. ).

Ca si in 2021, anul urmator ne aduce vesti bune despre proiecte noi si colaborari fructuoase. Pe partea de recrutare, acest lucru se traduce prin interviuri intr-un format deschis si modern, descoperiri de noi talente si posibilitati de crestere si valorizare a potentialului uman.

Astazi, la Chisinau, suntem bucurosi sa va cunoastem si sa va povestim mai multe, de aceea, va incurajam sa aplicati cu incredere si sa veniti cu intrebari catre noi. 

Alors, à vos CV :) !