Mobile menu
Profile
Auto & Automotive
Jucu
Fabrica Bosch Cluj

În Cluj, Bosch operează o unitate de producţie pentru componente electronice auto din anul 2014. În cele două hale, din cadrul fabricii Bosch Cluj, compania produce componente electronice de control pentru domenii precum siguranţă şi confort sau asistenţă la condus, cum ar fi unităţi de control electronice pentru sistemul de propulsie eBike, pentru asistenţă la parcare, dar şi unităţi de control pentru motor şi pentru airbag.

Compania face demersuri active în crearea condițiilor deosebite de muncă, care să inspire fiecare angajat și să permită o dezvoltare continuă.

În cadrul fabricii funcţionează, din 2017, şi un Centru de Training cu săli de instruire moderne şi laboratoare de ultimă generaţie, dedicat formării elevilor din cadrul sistemului de învăţământ dual, dar şi pentru dezvoltarea continuă a angajaţilor Bosch.

Pentru creşterea competitivităţii şi eficientizarea producţiei, Bosch a implementat în locaţia din Cluj soluţii de Industrie 4.0, cum ar fi MES (Manufacturing Execution System).