Mobile menu
Profile
Bănci & Finanțe & Asigurări
Cluj-Napoca
Banca Transilvania

Banca Transilvania: #hailaBT #efainlaBT

La Banca Transilvania, ai ocazia să faci parte dintr-o poveste românească de succes. Aceasta e la fel de tânără ca şi tine: povestea a început acum 25 de ani, în Cluj-Napoca, cu 13 colegi şi o sucursală.

BT este astăzi cea mai importantă bancă din România, cu activitate organizată pe trei linii de business - Retail, IMM şi Corporate - şi aproximativ 3 milioane de clienți. Ne axăm zi de zi pe digitalizare și #easybanking.

În echipa Zânului suntem peste 8.000 de colegi, iar de-a lungul timpului, pentru 1.600 dintre noi, BT a fost primul loc de muncă. Ne bucurăm să fim în top 10 cei mai mari angajatori în economie (Capital Media Production, 2019) şi în top 3 cei mai buni angajatori din România (Bestjobs, 2018).

Pe lângă banking, ne implicăm în viața comunității şi susținem programe de educație financiară şi antreprenorială, sportul, cultura, arta, dar şi cauzele sociale. Clujul Are Suflet, BT Club, EMBA University of Hull, voluntariat pentru acțiuni de împădurire sunt doar câteva dintre proiectele care vorbesc despre BT - human banking. Și nu putem uita că suntem banca festivalierilor la Untold, Electric Castle și Summerwell. 

Viziunea BT? De a deveni o bancă tot mai bună pentru echipă şi pentru clienți. Cu respect, pasiune şi idei noi, susținem responsabil vise care se transformă în realizări.

 

Cariere