Mobile menu
Profile
Construcții & Imobiliare
Târgu Mureș
S.C. Atlas Sport S.R.L.

Suntem cea mai mare firmă specializată în construcții sportive din România, iar ținta noastră este să ramanem în continuare alegerea nr.1 a potențialilor clienți. Pasionați de proiectare, construcţie baze sportive şi locuri de joacă, furnizăm cu succes soluţii complete şi accesibile pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din România, realizând baze sportive si parcuri pentru sute de clienti atât în țară, cât si Europa, începând cu corporațiile multinaționale (LIDL, PIRELLI, GEDEON RICHTER ș.a.) la primării importante (Satu Mare, Giurgiu, Bistrița, ș.a.), ministere (.), cluburi și licee sportive (LPS Roman, ș.a.), universități (UMF, USAMV Cluj, Univ. Pitești, Iași, ș.a.), antreprenori și investitori privați. Toți aceștia ne-au ales pentru a realiza cele mai bune terenuri de sport si locuri de joaca pentru copii.
Serviciile oferite includ tot ce ţine de realizarea unui proiect de la A la Z, de la proiectare, până la predarea la cheie a unui proiect. Dintre lucrările realizate în trecut, enumerăm: terenuri de sport pentru practicarea diverselor activități sportive (fotbal, handbal, tenis, baschet, volei, etc.), de dimensiuni variate, cu diferite suprafeţe de joc (gazon natural, gazon sintetic, tartan, zgura, etc.), acoperite sau descoperite, cu împrejmuiri, nocturne, dotări, și alte lucrări aferente, precum şi spații de agrement.

Scopul nostru este de a încuraja practicarea unei vieți sănătoase prin sport, construind cele mai bune baze sportive/ spații de joacă pentru copii.

Misiunea noastră este de a fi OPȚIUNEA nr. 1 pentru orice client care are nevoie de un proiect de infrastructură sportivă/ spațiu de joacă pentru copii.

Dorința noastră este de a vedea clienţii satisfăcuţi şi comunităţile locale cum se bucură de rezultatul muncii noastre.

Înfrumusețăm România prin sport și joacă!