Mobile menu
Profile

Curs Programare IT Full-Stack Developer Front-End Back-End

Poziții disponibile: 3 poziții
3952
1
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
Atelierele ILBAH

Cursurile de Programare IT / App & Web Development de la Atelierele ILBAH se adreseaza celor care doresc sa inceapa o cariera in domeniul IT si se impart in 3 categorii:

 Full-Stack Developer (Programator Full-Stack)

 Front-End Developer (Programator Front-End)

 Back-End Developer (Programator Back-End)

*Cursul Full-Stack Developer este format din: Curs Front-End Curs Back-End


Urmand oricare dintre cursurile de mai sus vei putea sa profesezi in domeniul IT deoarece vei capata toate cunostiintele necesare pentru angajare. Cursurile sunt acreditate si recunoscute la nivel international. Cursurile pot fi urmate impreuna sau separat!


Toate cursurile din domeniul IT | App & Web Development sunt recomandate atat incepatorilor, cat si celor care doresc sa aprofundeze anumite notiuni specifice. La final, vei deprinde toate notiunile teoretice si abilitatile practice, iar acreditarea obtinuta iti va permite sa te angajezi. Cursul se bazeaza pe foarte multa practica, sustinuta de o componenta teoretica solida. In plus, vei primi foarte multe teme si aplicatii practice, dar si suport de curs in format electronic.

Fiecare modul dureaza 4 luni, fiind 2 sedinte pe saptamana a cate 3 ore. Cursurile se desfasoara la sediile Atelierele ILBAH sau Online LIVE. Urmand cursurile Atelierele ILBAH ai posibilitatea sa alegi, in functie de programul tau, orele la care sa participi la curs: matinal, afterwork sau weekend. 

Daca doresti mai multe informatii despre curs, cum ar fi teme abordate, acte necesare pentru inscriere, tipuri de program, pret, reduceri si modalitati de plata, lasa-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii.


Curs Programare IT Full-Stack Developer Front-End Back-End
Atelierele ILBAH
  • Cluj-Napoca
  • Bucuresti

Alte evenimente