Mobile menu
Profile

Curs Design Vestimentar

Poziții disponibile: 3 poziții
1975
1
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
Atelierele ILBAH

Curs Design Vestimentar (Creatie Vestimentara)

Ceea ce purtam reprezinta modul in care ne prezentam pe noi insine lumii. Eleganta nu se traduce prin a iesi in evidenta, ci prin capacitatea de a nu te face uitat. Moda este limbajul instant universal.

Cursul de Design Vestimentar (Creatie Vestimentara) te va introduce in minunata lume a Modei si a creatiilor vestimentare. Daca doresti sa iti incepi cariera in domeniul Design-ului Vestimentar, vrem sa te anuntam ca ai ajuns in locul potrivit. In cadrul Cursului de Design Vestimentar veti invata sa creati unitatile de baza, propria fusta, rochie, bluza, pantalon. Cursul este impartit intr-o parte teoretica si una practica. Pana la finalul cursului veti avea posibilitatea de a va crea propria colectie vestimentara, astfel veti detine primul dumneavoastra portofoliu in domeniul design-ului vestimentar. Scoala noastra pune la dispozitie gratuit toate ustensilele si materialele necesare unei bune practici.

Absolvind acest curs vei obtine o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei cu care vei putea profesa atat in tara cat si in strainatate.

Durata cursului: 4 luni

Daca doresti mai multe informatii despre curs, cum ar fi teme abordate, acte necesare pentru inscriere, tipuri de program, pret, reduceri si modalitati de plata, lasa-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii.


Curs Design Vestimentar
Atelierele ILBAH
  • Cluj-Napoca

Alte evenimente