Mobile menu
Profile
IT & Software
Bucuresti
American Greetings

American Greetings – Romania este un centru de livrare de servicii IT furnizate companiei mama, acoperind urmatoarele arii: Infrastructura, Baze de date, Aplicatii mobile si web, Testare manuala si automata.

In ultimii ani, datorita specificului si dinamicii activitatii, compania noastra a devenit un centru de excelenta in formarea de tineri absolventi si oferirea unui parcurs clar de cariera in domeniul programarii software, al administrarii bazelor de date, al testarii si al gestionarii retelei, serverelor sau arhivei.

Astfel, prin intermediul programului de Internship precum si al altor mijloace de recrutare, compania noastra selecteaza in fiecare an tineri talentati, pregatiti sa ocupe si sa dezvolte posturile noi care apar si care fac ca biroul nostru sa se extinda permanent.

Ce face diferenta intre noi si alte companii de profil, este atmosfera de lucru deosebit de placuta, precum si specificul activitatii, American Greetings fiind un business care imbina in mod unic partea umanista cu progresul cel mai inalt al tehnologiei si nu in ultimul rand preocuparea cu consecventa pentru dezvoltarea rapida a noilor angajati.

Echipa de management este formata din 8 membri, din care 6 sunt implicati activ in eforturile dezvoltarii in mod structurat si sistematic nu numai a noilor angajati ci a tuturor angajatilor. Dinamica de lucru, provocarile si ajutorul constant din partea mentorului alocat, fac ca biroul American Greetings Romania sa fie o companie cautata si respectata.

In cazul in care esti in cautarea unui loc de munca stabil, care sa te ajute sa te formezi si care sa investeasca constant in capabilitatile si nivelul tau de competenta, alatura-te echipei noastre trimitand CV-ul tau la adresa:  cariere.ro@ag.com