Mobile menu
Profile
IT & Software
Bucuresti
American Greetings

American Greetings – Romania este un centru de livrare de servicii IT furnizate companiei mama, acoperind urmatoarele arii: SAP, Infrastructura, Baze de date, Aplicatii mobile si web, Testare manuala si automata.

Ce face diferenta intre noi si alte companii de profil, este atmosfera de lucru deosebit de placuta, precum si specificul activitatii, American Greetings fiind un business care imbina in mod unic partea umanista cu progresul cel mai inalt al tehnologiei si nu in ultimul rand preocuparea cu consecventa pentru dezvoltarea rapida a angajatilor.

Echipa de management este formata din 8 membri, din care 6 sunt implicati activ in eforturile dezvoltarii in mod structurat si sistematic nu numai a noilor angajati ci a tuturor angajatilor. Dinamica de lucru, provocarile si ajutorul constant din partea mentorului alocat, fac ca biroul American Greetings Romania sa fie o companie cautata si respectata.

In cazul in care esti in cautarea unui loc de munca stabil, care sa te ajute sa te formezi si care sa investeasca constant in capabilitatile si nivelul tau de competenta, alatura-te echipei noastre trimitand CV-ul tau la adresa:  cariere.ro@ag.com