Mobile menu
Profile
IT & Software
Chisinau
Agenția de Guvernare Electronică

Agenția de Guvernare Electronică este instituția publică care are mandatul de a implementa agenda de transformare digitală a Guvernului Republicii Moldova. Instituția activează din 2010, timp în care a dezvoltat soluții tehnologice, a digitalizat servicii și a creat platforme digitale guvernamentale care sunt puse la dispoziția instituțiilor, organizațiilor și cetățenilor.

Transformarea digitală a sectorului public, reingineria și digitalizarea serviciilor publice, precum și asigurarea instrumentelor de intercațiune la distanță cu statul sunt obiectivele noastre prioritare. Noi dezvoltăm soluții tehnologice pentru administrația publică. 

Viziunea noastră este să edificăm o guvernare eficientă, performantă și receptivă la necesitățile cetățenilor datorită investițiilor inteligente în tehnologiile informaționale și utilizării masive a acestora. 

Misiunea Agenției de Guvernare Electronică: aducem inovații tehnologice în Guvern, regândim procese, eficientizăm servicii publice și le facem să lucreze în folosul cetățenilor.