Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Sibiu
ACCU Quality Services

Fondat in anul 2003, ACCU este o companie globala de servicii de calitate, cu sediul central in Hongkong si China continentala. Aria de desfasurare a activitatii acopera Asia, America de Nord si de Sud, Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Sedii sau puncte de lucru ACCU exista in 22 de tari de pe mapamond, iar numarul de angajati - profesionisti in domeniul tehnologiei sau al calitatii, depaseste 1000.

Impartita in 3 mari divizii : BU Electronics, BU Automotive si BU Supply Chain Quality Services, activitatea ACCU cuprinde activitati de sortare si inspectare recipiente, diagnosticare si solutionare a situatiilor problematice, imbunatairea rezultatelor de capabilitate ale angajatilor si optimizarea a fluxului logistic - ca si servicii de baza in conceptul de Total Quality Solutions. Acest concept se adreseaza intregului flux tehnologic de productie , de la materialul de baza la produsul finit, fie ca este vorba de industria electronica, auto, mecanica, textila sau manufactura produse usoare.

Ne ghidam dupa valori precum "Profesionalism si eficienta", "Adaptare la schimbari", reusind astfel sa doboram noi limite si sa gasim solutii inovative si sa deveim astfel un furnizor de servicii de calitate cunoscut la nivel global. Serviciile noastre includ : inspectie produs, traininguri in domeniul calitatii, cosnultanta la nivel de management, audituri, certificari, testari, dar si solutii complete si personalizate in probleme de productie, vanzare sau servicii post-vanzare.

Pana in acest moment, ACCU a oferit servicii de calitate pentru mai mult de 20.000 de firme din intreaga lume si a devenit partener recunoscut al unor companii de renume international precum BMW, Volvo, Continental, Apple, Samsung, Sharp, Black&Decker, etc.