Mobile menu
Profile
4CAREER

4CAREER se afla pe piata romaneasca de la inceputul anului 2011, fondatorii  detinand atat experienta profesionala cat si metodologia si instrumentele necesare sustinerii proiectelor de consultanţa, consiliere si training.

Misiunea 4CAREER este de a oferi servicii profesionale, cu un inalt standard de calitate in domeniul consilierii si dezvoltarii in cariera.

Avem o experienta de peste 10 ANI pe piata din Romania si Europa. Cei peste  8.385 CLIENTI (persoane fizice) si 74 COMPANII ne fac sa fim numarul NUMARUL 1 in cadrul brandurilor ce ofera servicii de managementul carierei.


DE CE SA NE ALEGETI PE NOI


DIVERSITATE

De la lansarea 4CAREER am pus accentul pe diversitate in parteneriate si sprijin pentru toti cei interesati de o cariera de succes!


RESPECT

Calitatea cea mai importanta care se afla la baza oricărei relatii de parteneriat este respectul, acesta fiind un ingredient permanent al relatiilor noastre.

TRANSPARENTA

Corectitudinea in viata profesionala este importanta, fiind transpusa in activitatea noastra prin transparenta si sinceritate.
INTEGRITATE

Integritatea presupune ca in relatiile profesionale si de afaceri sa fim corecti, drepti, onesti si sa acţionam cinstit.