Mobile menu
Profile

Manipulant Mărfuri

Poziții disponibile: O poziție
1200
0
FULL-TIME
Producție & Tehnică
Brașov
Stabilus

Candidatul ideal:

 

 • Studii minime de 8 clase;
 • Cunoștințe de operare PC;
 • Abilități de calcul matematic.;
 • Acuitate vizuală;
 • Cunoașterea sistemelor de gestiune (SAP) și Ms. Office (Excel, Outlook).

 

Descrierea responsabilităților:

 

·         Îndeplinirea activităților repartizate magaziilor de materiale (materii prime, ambalaje, semifabricate, produse finite - toate, cu excepția pieselor de schimb și a celor gestionate de Magazia MRO ) ce aparțin STRO în vederea desfășurării activităților firmei în condiții optime.

·         Asigurarea fluxului informațional intern STRO, precum și cel dintre STRO și colaboratori, aferent activității.

·         Este responsabil de elaborarea documentelor de gestiune, avizelor de însoțire a mărfurilor, bonurilor de magazie, CMR-uri etc.

·         Respectarea principiului FIFO pe locațiile din magazie și producție.

·         Este responsabil de gestiunea ambalajelor returnabile din sectorul de activitate.

·         Este responsabil de blocarea materialelor neconforme și sezizarea persoanelor abilitate din sector; întreprinde acțiuni de sortare, dacă este cazul.

·         Este responsabil de păstrarea curățeniei la locul de muncă.

·         Este responsabil de păstrarea ordinei și curățeniei pe platforma exterioară, inclusiv zona de deșeuri.


Avantaje şi beneficii:


 


 • Pachet salarial competitiv;

 • Programe de dezvoltare personală & şcolarizare;

 • Pachet de servicii medicale private;

 • Reduceri costuri cantină; Tichete de masă;

 • Decontare costuri abonamente transport & combustibil pentru angajații navetişti;

 • Prime de compensare a ideilor de îmbunătăţire si de recomandare CV;

 • Spor de noapte si ore suplimentare platite dublu,

 • Reduceri sala fitness & centru de recreere.


Descrierea companiei noastre:


Compania Stabilus este cunoscută la nivel global pentru produsele inovative. Cu ajutorul arcurilor cu gaz, amortizoarelor şi acţionărilor electromecanice, acest grup puternic de companii înfiinţat în 1934 în Koblenz, Germania, îmbunătăţeşte utilizarea cu uşurinţă  atât a  vehiculelor, cât şi a altor produse de zi cu zi. 


            Timp de 8 decenii de tradiţie şi inovaţie, Stabilus a reuşit să deschidă filiale în 10 ţări prezente pe 5 continente. Fiind o companie care activează la nivel global, aceasta a dezvoltat o rețea internațională de vânzări și servicii în aproape 50 de ţări. Astfel, Stabilus s-a dezvoltat în România acum 14 ani şi în acest moment deţine 2 sedii de producţie și de birouri în Braşov precum: Gas Springs şi Powerise, în ambele sedii activând aproximativ 1500 de angajaţi. 


            Tradiţia în cinematică, respectarea cu exigenţă a standardelor de calitate şi spiritul inovator al ţării de origine - Germania - constituie temelia companiei STABILUS. Pe această bază, STABILUS oferă angajaţilor săi perspective interesante, condiţii de muncă exemplare şi beneficii suplimentare. Stabilus contribuie la creşterea economică a României, iar construcţia noilor fabrici atestă dorinţa fermă de a rămâne aici pe termen lung. Pentru angajaţii noştri, vom crea un mediu în care să se simtă confortabil, să continue să-şi dezvolte competenţele şi să împace viaţa profesională cu cea de familie. Stabilus contribuie la creşterea economiei României iar construirea de noi fabrici atestă dorinţa puternică de a rămâne aici pe termen lung. Pentru angajaţii noştri vom crea un mediu în care să îşi dezvolte abilităţile şi, mai ales, să îşi echilibreze viaţa profesională şi cea de familie. 


Dacă îţi doreşti să faci parte din echipa noastră dinamică, aşteptăm să ne contactezi! STABILUS – Technology gives comfort!


Manipulant Mărfuri
Stabilus
 • Brașov

Alte evenimente