Mobile menu
Profile

Inginer Ofertare Echipamente Electrice

Poziții disponibile: O poziție
801
0
FULL-TIME
Energie
Cluj-Napoca
Energobit

Candidatul ideal

Studii superioare: Energetică, Electrotehnică;
Experiență minim 2 ani;
Cunoștințe avansate de MsOffice și AutoCad;
Excelente abilități de comunicare (scris și oral), planificare, organizare şi coordonare a activităţilor desfăşurate;
Perseverență și hotărâre, orientare spre detalii;
Limba engleză – nivel mediu/avansat;
Permis de conducere categoria B;
Disponibilitate la deplasări în interes de serviciu.

Descrierea jobului

Prospectarea în permanență a pieței în vederea identificării de noi clienți;
Întocmirea documentațiilor tehnice pentru ofertarea de echipamente electrice;
Întocmirea documentației pentru participarea la licitații produse electrice;
Monitorizare pieței în vederea identificării de licitații relevante domeniului de activitate al firmei.


Descrierea companiei

EnergoBit ofera solutii de antreprenoriat pentru lucrari electrice complexe, managementul si controlul energiei, protectii numerice complexe, consultanta in domeniul electric si energetic, furnizare de echipamente electrice asigurand cu ajutorul celorlalte companii din grup solutia completa in electricitate.

Fie ca este vorba de clienti industriali, institutionali sau de parteneriate cu companiile de productie, transport si distributie a energiei electrice, EnergoBit ofera solutii personalizate - livrare de echipamente pentru statii electrice, lucrari la cheie sau consultanta tehnico-economica si consultanta manageriala pentru coordonarea lucrarilor de executie.

Am finalizat cu succes proiecte importante, de la lucrari de modernizare echipamente si instalatii electrice de inalta tensiune pana la realizarea de linii electrice de inalta tensiune sau statii electrice de transformare.

Dintre lucrarile de referinta in domeniu amintim realizarea celei mai mari statii interioare din Romania, a unui sistem SCADA cuprinzand 48 statii de inalta tensiune sau lucrarile complete de proiectare sau lucrarile de inginerie electrica in cadrul celui mai mare parc eolian terestru din Europa, in Dobrogea.

Urmarind tendintele in domeniul energetic, EnergoBit si-a dezvoltat activitatea spre lucrari in parcuri eoliene, obtinerea energiei din surse alternative luand amploare tot mai mare pe teritoriul tarii noastre. Astfel, strategia si obiectivele companiei tin cont de noile tehnologii in domeniu, de echipamente electrice de ultima generatie, si de valorificarea surselor regenerabile de energie.

Inginer Ofertare Echipamente Electrice
Energobit
  • Cluj-Napoca

Alte evenimente