Mobile menu
Profile
Logistică & Transport
Gilău
ROUTIER EUROPEAN TRANSPORT

 Cu o vechime de 20 de ani în domeniu, Routier European Transport este unul dintre jucatorii importanți ai pieței de transport&logistică din România.

 Deși anul trecut am reușit să obținem premiul de „Romanian Transport Company of the Year” și alte câteva distincții pe partea de IT și Management, nu ne dorim să ne oprim aici, ne propunem să trecem la nivelul următor. Drumul pe care îl parcurgem în acest moment este către Europa și vrem să fie unul cât mai sustenabil.

 Avem proiecte inovatoare pe anul acesta, atât pe partea de transport verde, cât și la capitolul „OAMENI”. Oamenii sunt cea mai importantă resursă pentru noi, fără ei, nu am fi ajuns unde suntem azi. Însă pentru a ajunge unde ne dorim, avem nevoie să ne mărim comunitatea.

 Dacă îți plac provocările, vrei să crești în carieră și îți place distracția avem deja câteva puncte comune. În orice companie există o serie de valori care definesc comportamentele și modul în care acționează și reacționează oamenii.

 La Routier, accentul se pune pe o cultură organizațională sănătoasă, bazată pe principii solide, pe comunicare și transparență, pe echilibrul dintre muncă și viață personală, pe dezvoltare personală și profesională continuă. Valori care dau șansa oamenilor să creeze,  să ia decizii asumate, să gestioneze în mod autonom activitatea pe care o desfășoară și să vina cu idei de îmbunătățire ale proceselor deja existente. Mai multe detalii despre atmosfera de lucru, cum facem transport și unde vrem să ajungem poți găsi pe site-ul nostru: https://routiertransport.com/ro/acasa/

 Dacă ți-am stârnit interesul, te invităm pe pagina noastră de cariere pentru a vedea ofertele de job disponibile: https://routiertransport.com/ro/cariere/

Cariere