Mobile menu
Profile
Hoteluri & Restaurante
Bucuresti
RIN Hotels

RIN HOTELS

 

Lantul hotelier RIN Hotels include hotelurile RIN Grand Hotel, RIN Airport Hotel si RIN Central Hotel si este unul de prestigiu, avand o vechime de peste 15 ani in industria ospitalitatii si fiind o optiune excelenta pentru cei care aleg Bucurestiul atat pentru turism, cat si pentru afaceri.

 

 

RIN GRAND HOTEL

 

Cu o experienta de peste 11 ani in industria ospitalitatii, RIN Grand Hotel este cel mai mare hotel din Bucuresti, raportat la numarul de camere. Hotelul este clasificat la 4 stele si este situat in sud-estul orasului, in apropierea “Deltei Bucurestiului”, la numai 10 minute de mers cu masina fata de centru.

 

RIN Grand Hotel ofera 489 de spații de cazare si pune la dispozitie o gama larga de facilitati, printre cele mai apreciate fiind cele 25 de sali de conferinta cu capacitati cuprinse intre 80 si 600 de locuri, Centrul Spa (sala de fitness, piscina, jacuzzi, sauna umeda si uscata) parcarea generoasa, restaurantul, barul si galeria comerciala, cu diferite magazine, salon de infrumusetare si relaxare, centru de estetica faciala si corporala, clinica de stomatologie, spalatorie, si nu numai.

 

RIN AIRPORT HOTEL

 

RIN Airport Hotel este un hotel de 4 stele, inaugurat in anul 2007 si amplasat in nordul Bucurestiului, in imediata proximitate a Aeroportului International “Henri Coanda”.

 

Hotelul pune la dispozitie 258 de camere spatioase si decorate modern, doua restaurante cu o capacitate totala de 250 de persoane, lobby bar, 12 sali de evenimente, zona de recreere, centru wellness, parcare de 520 de locuri si water park.

  

RIN CENTRAL HOTEL

 

Clasificat la 4 stele, RIN Central Hotel este situat in centrul Bucurestiului, in apropierea celor mai vizitate obiective turistice ale orasului.

 

Proprietatea dispune de 107 camere spatioase, pregatite pentru a satisface si cele mai exigente asteptari in materie de confort, parcare privata, un restaurant cu design elegant si modern, ce ofera o selectie variata de preparate internationale si un centru de conferinte, alcatuit din 4 sali dotate cu echipament standard, cu o capacitate totala de pana la 300 de locuri, reprezentand astfel optiunea potrivita atat pentru oaspetii care se afla in interes de serviciu cat si pentru cei aflati in vacanta.