Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Cristian
Metal Tech Precision Parts SRL

METAL TECHNICS este un cunoscut subcontractor Belgian, in prelucrarea de precizie pe tabla subtire. Grupul Metal Technics din Belgia, prin cele 3 fabrici pe care le detine (2 in Belgia si 1 in Romania), produce structuri metalice complete si componente ale structurilor metalice din tabla subtire, realizata conform specificatiilor comenzii clientului, de la cantitati mici si unicat, pana la cantitati de serie.

Grupul Metal Technics a fost fondat in anul 1989 de Carl Bossuyt, pentru a satisfice cererea in crestere ale momentului respectiv, in subcontractare si professionalism.

Metal Tech Precision Parts,  Romania si-a inceput activitatea in localitatea Cristian, judetul Brasov, la inceputul anului 2016 ca parte a grupului Belgian Metal Technics.

Compania romaneasca este in continua crestere si dezvoltare, activitatea urmeaza a se muta intr-o noua cladire industriala de 4000mp, imbunatatirea activitatii prin noi mijloace de productie : echipamente si instalatii tehnologice noi,  iar numarul de angajati sa se dubleze.

Forta de munca a societatii Metal Tech este formata si asistata in permanenta de Grupul Belgian prin prezenta tehnicienilor belgieni in Romania dar si scolarizarea periodica a angajatilor Metal Tech la cele 2 fabrici din Belgia.

De asemenea, angajatii nostri au posibilitatea de a lucra la fabricile noastre din Belgia pentru perioade de 6 luni -1 an.

Executam operatii precum: debitari laser, indoiri abkant, roluiri, suduri Mig-Mag si TIG, polizari/slefuiri, finisaje, montaje si vopsiri in camp electrostatic. 

Cariere