Mobile menu
Profile
Educație, Training și Formare
Chișinău
LINK - group

LINK Academy și BusinessAcademy vă oferă cursuri gratuite pentru un drum mai rapid către un job foarte bine plătit

LINK Academy este școala internațională pentru cele mai căutate și mai bine plătite profesii IT.


În timpul școlarizării de un an de zile, cursanții dobândesc cunoștințe de expert și certificate de prestigiu alocate de către Cambridge University, Microsoft, Google, Zend Technologies, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Linux Professional Institute etc.


La LINK Academy puteți alege din 6 departamente și nu este nevoie de niciun fel de cunoștințe. Pentru fiecare domeniu avem două obiective simple pentru voi. Primul este ca după școlarizare să progresați, să obțineți un job foarte bine plătit. Al doilea obiectiv este să vă oferim experiența școlarizării de care vă veți aduce aminte cu plăcere. În realizarea acestor obiective vă va ajuta și Centru pentru dezvoltarea carierei din cadrul LINK Academy, care vă va asigura practica în marile companii, precum și alte ajutoare pentru găsirea unui job. 


Cea mai de calitate educație din regiune


BusinessAcademy este una dintre cele mai prestigioase școli de afaceri din regiune și, datorită programului de calitate de un de zile, puteți dobândi cunoștințe și abilități pe care le dețin oameni de afaceri recunoscuți și de succes pe plan global. 


Este autorizată de către Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge, IQN și alte instituții educaționale și de afaceri cunoscute pentru a pregăti cursanții după programe avansate pe un de zile pentru o carieră de afaceri de succes. 


Puteți alege unul din 12 departamente din Marketing, Entrepreneurship, Sales, Finance, Business Administration și Cambridge Business Program. Școlarizarea este disponibilă tuturor, din orice loc, datorită celei mai moderne platforme Distance Learning care a fost făcută după standardele a 5 universități de top pe plan global. 


Misiunea noastră este mult mai mult decât oferirea educației practice pentru cele mai de perspectivă profesii din viitor. Vom fi suportul vostru de-a lungul carierei – când alegeți un program, respectiv viitoarele profesii, până la angajare într-o companie de succes și progresul pe mai departe. Vă stau la dispozițiile serviciile Centrului pentru dezvoltarea carierei care vă va ajuta în găsirea unui job nou sau mai bun.


Vizitați standul nostru LINK Academy și BusinessAcademy și vă vom oferi un curs gratuit de limbă engleză adaptat nivelului vostru de cunoștințe, precum și un curs gratuit la alegere din cadrul Microsoft Office (Word, Excel sau PowerPoint).