Mobile menu
Profile
Inginerie & Informație tehnologică
Cluj-Napoca
Danieli Group


Danieli este printre primii trei producători din lume de instalații și mașini pentru industria metalelor.

Companiile din cadrul grupului folosesc propriile tehnologii pentru a produce și instala mașini și instalații competitive la nivel mondial, furnizând atât unități individuale, cât și fabrici la cheie.

Gama actuală de produse include mașini, instalații și procese pentru toate ciclurile de producție a oțelului și a metalelor neferoase, de la prelucrarea minereurilor și a deșeurilor până la produse finite lungi și plate.

Cu sediul central în Italia, Danieli are peste 9.000 de angajați care, împreună cu clienții săi, stabilesc modul de dezvoltare a afacerii cu metale.

_______________________________________________

Scopul grupului este de a veni în întâmpinarea clienților săi bazându-se pe expertiza locală prin intermediul birourilor de proiectare, atelierelor și centrelor de service prezente în peste 30 de locații din întreaga lume.

Fie că ești în căutarea unui loc de muncă în România, fie că vrei să te muți și să lucrezi în străinătate, Danieli este cea mai bună destinație pentru a-ți începe călătoria în carieră.

În cazul în care decideți să vă alăturați și să lucrați cu noi, veți descoperi că suntem o echipă grozavă, cu o vastă pregătire profesională și oferim o varietate mare de domenii de dezvoltare a carierei.

Răsfoiți ofertele noastre, aplicați pentru locuri de muncă și aflați cum vă puteți construi un viitor mai luminos.

Cariere