Mobile menu
Profile
Financial Services
BNP Paribas - Central Europe Technologies

Central Europe Technologies (CET) este un centru de servicii dedicate pentru Grupul BNP Paribas, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din lume, avand  entitati in 19 tari la nivel global.

 Birourile noastre sunt situate în România, în București, Brașov și Cluj. Compania reunește peste 300 de angajați, cu expertiză în IT, in diverse tehnologii (Java, .Net, COBOL) și alte roluri operaționale (analiști de credit, ofițeri de colectare, administratori System Expert).

 Despre cultura noastră:

 Cream si dezvoltam aplicatii strategice de business pentru entitatile Grupului BNP Paribas din intreaga lume, păstrând in acelasi timp un nivel ridicat de servicii și oferind valoare adaugată clientilor nostri.

Ca parte a unui grup international, ne desfașurăm activitatea într-un mediu dinamic și multicultural. Angajatii noștri sunt incurajati permanent să-și dezvolte talentul și abilitățile, prin diverse oportunități de carieră și mobilitate internă în cadrul echipelor CET locale sau în alte entități din cadrul Grupului, atât în România, cât și în străinătate.

 Apreciem experiența angajaților noștri prin menținerea unui mediu bine echilibrat, cu flexibilitate în ceea ce privește programul de lucru și grija pentru timpul personal al fiecăruia. Am îmbrățișat un mod hibrid de lucru, deoarece conexiunea socială este esentială pentru activitățile noastre de zi cu zi.

Diversitatea și incluziunea se numără printre valorile noastre fundamentale, deoarece CET este un angajator cu șanse egale. Prin urmare, ne angajăm să asigurăm oportunități de angajare indiferent de rasă, culoarea pielii, credințe, religie, naționalitate, origine etnică, vârstă, sex, orientare sexuală, stare civilă sau opinii politice.

Cariere