Mobile menu
Profile
Premier Energy Distribution

Premier Energy Distribution – compania în care dorești să lucrezi!


Cine suntem?


Cel mai mare operator privat al sistemului național de distribuție a energiei electrice din Republica Moldova.

Ce facem?


Distribuim energie electrică celor peste 900 de mii de consumatori din centrul și sudul țării, pe o arie de circa 70% din teritoriul Republicii Moldova, în 21 din cele 37 de raioane și în municipiul Chișinău.


Dispunem de o experiență de peste 20 de ani în domeniul electroenergetic, implementând cele mai bune practici și standarde europene de gestiune și investind peste 303 milioane de euro în modernizarea și extinderea rețelelor electrice pentru îmbunătățirea eficienței și creșterea calității serviciilor. Dincolo de beneficiile evidente pentru clienți și de efectul pozitiv asupra rezultatelor operaționale ale companiei, acest efort se reflectă și în contribuția directă la dezvoltarea economiei moldovenești.


Satisfacția clientului este prioritară, de aceea, implementăm tehnologii eficiente pentru a oferi servicii și soluții noi, ce îndeplinesc cerințele legale și sunt adaptate la necesitățile consumatorilor pentru confortul și bunăstarea lor.


Echipa noastră


Personalul, o echipă unită de specialiști de înaltă calificare, este valoarea cea mai de preț a întreprinderii. Tocmai de aceea acordăm o atenție deosebită formării și protejării angajaților, asigurându-le atât condiții de dezvoltare profesională, cât și personală. Această implicare se regăsește în rezultatele și performanțele obținute de către compania noastră de-a lungul anilor.


Ai un obiectiv clar privind ascensiunea carierei tale în domeniul energetic? 


Premier Energy Distribution este platforma perfectă de afirmare şi dezvoltare profesională conform standardelor internaționale. 


Principiile noastre:

  • integritate;

  • inteligență;

  • profesionalism;

  • energie.


Premier Energy Distribution este compania în care dorești să lucrezi.