Mobile menu
Profile

Curs QA - Testare

Poziții disponibile: 10 poziții
2454
0
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
UCode.ro - Cursuri de programare si testare

·         Structura: 20 de sesiuni (17 Tehnice 3 Soft Skills)

·         Durata: 5 luni

·         Nivel: începător

·         Trainer: acreditat


Înscrieri deschise


Afla mai multe: 
https://www.ucode.ro/testare-qa-manual-automation/


Ce este testarea și unde o folosim​Testerii software (QA engineer) joacă un rol esențial în ciclul de dezvoltare a aplicațiilor. Rolul lor este de a testa aplicațiile mobile, web dar și desktop pentru a descoperi probleme sau omisiuni (bug-uri) în procesul de dezvoltare.

Pentru a face asta, testerii software folosesc alte aplicații care îi ajută să ruleze teste de performanță, de stres, de funcționalitate sau scalabilitate în diferite etape ale procesului de dezvoltare software. De asemenea, ei participă la ședințele de planificare și estimare ale unui sprint tocmai pentru a ajuta echipa în procesul de dezvoltare.

Partea de testare automată implică scrierea de linii de cod JavaScript care te ajută să automatizezi procesele de testare a diferitelor funcționalități ale unei aplicații. De aceea vei avea nevoie de cunostinte de baza  ale limbajului JavaScript. Le poti dobandi usor urmand cursul nostru de FrontEnd. Notiunile pe care trebuie sa le cunosti sunt urmatoarele: Tipuri de date, Variabile, Operatori, Functii

Cursul de QA – Testare acopera atat cunostinte de testare manuala cat si de testare automata si reprezinta cea mai facila metoda de a intra in domeniul IT. Cursul este conceput pentru incepatorii dornici sa inceapa o cariera in IT sau pentru cei care doresc sa aprofundeze cunostintele in domeniu.

În funcție de experiență, salariul pentru o poziție de QA pe testare poate ajunge pana la 8500 de lei.

Curs QA - Testare
UCode.ro - Cursuri de programare si testare
  • Cluj-Napoca

Alte evenimente